View Single Post
Staro 07.01.2008., 02:19   #6
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Moglo bi se puno pricat o tome...uglavnom, s obzirom da sam slusam muziku jako puno i da mi je to jedna od primarnih stvari na kompjuteri (slusanje,skidanje) i ja sam bio u slicnoj nedoumici...imao sam na raspologanju 1500kn i mogao sam uzet Z-2300. poslusao sam ih i nisam bio zadovoljan...logitech je u te zvucnike stavio puno snage sa jako malo finoce i jasnosti. taj zvucnik je poprilicno hladan i ako imas sluha za muziku nece ti se svidjet...on moze bit dobar za slusanje na glasno, za tulume i slicno (techno,house) no za finu muziku sumnjam da ga se isplati kupit...smatram da logitech i nije bas firma za ovakve stvari(rade puno bolje miseve npr), no treba se osvrnuti i na Hi-Fi sustave koji su isto tako saroliki. ima puno komercijalnih firmi za jeftine pare (phillips,yamaha) koje isto tako nisu bas prave firme za Hi-Fi sustave...za dobar hi-fi sustav potrebno je izdvojiti i vise tisuca kuna, no ja mislim da se isplati (jer ce trajat dugorocnije i zvuk ce bit daleko bolji) i uvijek sam smatrao da bi radje potrosio na hi-fi sustav novce nego na neke odlicne komponente za komp. kako i sam nisi bas opisao svoj hi-fi sustav ne mozemo ti pomoc puno, ali po mom misljenju je bolje zadrzat hi-fi. mozda ti nebi bilo lose kupit novo pojacalo ili cd player, a mozda cak i zvucnike (cambridge i marantz su stvarno dobre firme za pojacala i cd playere). isto tako, ako imas dobar hi-fi sustav ili dobar 2.1 sustav, trebat ce ti i bolja zvucna kartica...uglavnom, ako mislis da ti je taj sustav dovoljno dobar, ostani na njemu