Citiraj:
Autor Roberto
....Ontopic:
Kad smo već počeli pobrojavat Amisove greške i propuste, moram reći da me šokirala loša kvaliteta Amisovog weba i njihove korisničke stranice. A da ne pričam o tome da mi se jednom dogodilo da sam pristupio korisničkim stranicama sa šifrom koju sam ja postavio (promijenio sam početnu) i da bi me nakon par minuta odlogiralo, a nakon toga sam se uspio spojiti samo sa početnom šifrom koju sam promijenio mjesec dana prije toga? WTF?
|
Poslao sa dopis njihovom marketingu da izmjene dječje stranice i da ću im besplatno napraviti sav suport, te da obavezno postave forum (koji bih također donirao s licencom) i da se korisnici mogu isključivo logirati sa svojim korisničkim podatcima iz zahtijeva.
Sa tim bi uvidjeli sve poteškoće pojedinaca i svojih korisnika, SZK nebi bila zatrpana upitima, a iz postova bi bilo vidljivo što najviše muči korisnike.
Odgovor vjerojatno već znaš. Glatko su me odbili.
Kako sam puno na internetu, a i posao me odvukao do Bosne, predložio sam njihovom telekomu forum, koji je prihvaćen odmah. Tamo su me prihvatili kao forumaša odmah i začudili se što sam im iz Hrvatske bez dlake na jeziku skresao neke stvari. Sada imaju nešto jeftiniju i kvalitetniju uslugu.
Po tome je ispalo da su bosanci osvješteniji od nas.
U Amisu se boje da istina izađe na vidjelo.
Sada su krivo postavili scriptu za (snow.js), stranica blokira kod učitavanja, greške su sa logiranjem, a i nemošeš provjeriti brzinu linka.
Bwmetar je ukraden od carneta, jer svaki programer piše na svoj način i rijetko gdje ima da se sve podudara u istome i to je čista slučajnost.
Kada bih ovdje postavio samo djelić e-mailova koje sam uputio njihovim voditeljima (dakle ime i prezime) a na ništa mi se nije znalo i nije mi se odgovorilo, vjeruj mi da bih zatrpao ovu temu i da bi ljudi imali štiva za čitati kao da je u pitanju betseler.
Neke stvari čuvam za sud, i oni neznaju da ih imam, a do suda mora doći, pa makar potrošio novaca koliko god treba, ali za svoju kunu sam spreman na sve, a ne trpim kada Amis falcificira dokumentaciju (ispunjava i dodaje neke stvari koje ja nisam zahtijevao), originali su kod mene, a oni su dobili kopiju koja je napravljena na laserskom pisaču u boji (vrlo visoke rezolucije), dakle postoji razlika u tinti sa kojom sam ja pisao i njihovo koje je dopunjavano, a poslije je dodan žig gore.
Kako sam i napisao da nisam bezimen, a i vidi se samo dio opreme sa kojom radim i zbog čega sam počeo sa pisanjem (vidljivo na
http://zagreb-forum.com/index.php?pid=1 ) , tu im je dodatna bolna točka, pa su čak probali i sa prijetnjama montera (imam pismene logove istoga, IP, a i prijavu abuse službi), nitko nije reagirao i to je također završilo na policiji.
Treba dobro razmisliti da li se isplati sav narod smatrati stokom sitnog zuba ili pripaziti da te netko od te stoke i ne ugrize, a onda je kasno.