Na laptopu je predinstalirana Vista. Samo je jedna particija C, druga je skrivena.
Instalirao sam Paragon partition manager 8.5 i pokrenuo defragmentaciju C diska. Nakon 30 minuta monitor se ugasio, ali je HDD pokazivao aktivnost . Defragmentaciju je paragon počeo nakon restartanja sustava. nakon sat vremena ništa, nisam mogao pokrenuti računalo pa sam ga ručno ugasio (na power svitch). Na pokušaj pokretanja prvo mi se javi BOOTMGR is missing. press ctrl+alt+delete.
Na netu san našao tutorial kako popraviti boot sa Vista dvd-om. Pokrenuo sam boot sa DVD-a i kad se pojavio prozor odabrao sam Repair a ne instalaciju.
Na slijedećem prozoru bi se trebala vidjeti particija na kojoj je Vista instalirana, no uopće je ne nalazi. Niti sistem restore se ne može pokrenuti.
Pokretanjem CMD sa particije X kada sam upisao C:\Windows , javi da je "system volume information corrupted and unreadable".
Skrivena particija se normalno može pregledavati.
Može li se to kako popraviti ili je FORMAT jedina opcija.
Napravio sam prije nekoliko mjeseci sa programom Lenovo Care 5 CD-a za vraćanje sustava na tvorničko stanje, no to mi je zadnja opcija.
Please Help!!