View Single Post
Staro 06.01.2008., 21:30   #353
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor SniperWolf Pregled postova
Pozdrav!
konačno sam nasao ljep panels UI config..

ali u ovome je problem. On koristi "onaj" gadan plugin za lyricse koji jako lose/uopce ne nalazi tekstove mojih pjesama..
dok je prijasnji normalno radio ali tad sam koristio elegance\scpl.pui config..
ne vidim u cemu je problem, morao bi maidene naci.. znam da neke "rijetke" nece naci al ovo bi morao..
sad kako treba podesiti to da radi dobro? Isto tako bi volio vise imati onaj drugi lyrics koji ima ljepsi font .. neznam tocno kako se zove
ali koristi ga ovaj config (elegance)
http://customize.org/foobar/skins/50786
isto tako bi volio da mi config koristi ovaj plugin ko sto je bio u elegance.. za prikazivanje izvodjaca/albuma a ne ruzni Album List, i nevolim raditi desni klik na neki album pa send to playlist da bi ga playao.. zelim nesto vise "user frendly".

mislim da su lyricsi od elegancea foo_lyricsdb.dll
mogu to nekako ubaciti u ovaj config koji sada koristim?

molio bi nekog experta za ovakve stvari.. morph jesi upoznat s time od prije? Jesi pokusavao ovakvo sto?

Ako ne radi ovako, onda mi preporucite neki dobar config da isto koristi panels ui, da nije ruzan (fontovi koji nisu ClearType), da podrzava prikaz albumarta ne preko onog plugina zasebnog za albumart ko sto je crni kazao nego " u sebi " ovako mi skroz odgovara.. i da ima albumlist sredjen kao i elegance..
Nisam to radio nikada, ali najpametnije ti je da potrazis po hydrogenaudio forumu, nemam tocan link, ali ako se ne varam ljudi su uspjesno izvodili takve zahvate.

Sto se tice preporuke configa FofR 0.9 i FooAva 1.03+ imaju sve sto ti treba. Inace fontovi su najmanji problem njih mozes i sam srediti.

Citiraj:
Autor SniperWolf Pregled postova
pozdrav..

kako ovo rijesiti,
dakle da ne trazi samo folder.jpg kao cover vec svaki *.jpg fajl u folderu, da njega koristi kao cover?
Ne kuzim Prema ovome komadu koda sa slike uopce ne trazi folder.jpg

Citiraj:
isto tako bi volio da mi config koristi ovaj plugin ko sto je bio u elegance.. za prikazivanje izvodjaca/albuma a ne ruzni Album List, i nevolim raditi desni klik na neki album pa send to playlist da bi ga playao.. zelim nesto vise "user frendly".
Album list se moze podesiti tako da jednim klikom dodajes stvari na playlistu, prouci malo opcije.
morph je offline   Reply With Quote