Citiraj:
Autor Roberto
LOOOL 
.......... Ja sma imao sličnu stvar prije s HT-om tamo negdje 2005. Ja sam stvar prijavio udruzi za zaštitu potrošača nakon dva mjeseca natezanja i riješio stvar (naplatili suu mojoj rodbini uslugu koju nisu nikad postavili, niti došli do njih, i poćeli naplaćivati pretplatu...). Tek tada.
Nažalost, zaista ponekad moraš pokazati zube da dobiješ ono što ti po pravu pripada...
|
Da, to je nažalost kod nas tako.
A da se sad vratimo na Jadranku Kolarević i Iliju Rkmana (čudno, pišem njihove podatke, vjerojatno imam dobre argumente), kod njih u njihovoj udruzi ti ne vrijedi ništa, osobno sam bio jedno vrijeme član te udruge i dao sam im nekoliko stotina listova materijala protiv HT-a i još CD video snimke sve dok se Kolarevička preko mene nije ufurala na TV (ja sam kriv), zatim se sve to znalo odavno, ali je udruga napravljena za vrijeme Raćčana kao ispušni ventil i da se zataškaju stvari oko HT-a i one silne tužbe koje su sve do jedne pale u vodu i HT se privatizirao, odnosno prešao je u većinsko vlasništvo T-coma, točnije rečeno telekoma.
Na stranici potrošača ćeš najviše vidjeti mojih postova, i onda je njihov Administrator čak upotri***ivši moje privatne podatke koje traže od korisnika (radi manipulacija) došao kod mene doma, (protuzakonito korištenje podataka, a onda mi je dao ban na tom forumu, jer sam neke softwere preveo na hrvatski jezik, a i njih javno prozvao, no baš me briga, svoje sam ostvario.
Ovdje nije samo u pitanju Amis, ali je tema o amisu , pa o istim problemima i pišem, iako sam sa svim operaterima imao probleme, a i sa T-comom (koristio sam među prvih 5 korisnika u Hrvatskoj ISDN i testirao neke NT uređaje i prevodio help na Hrvatski).
Za T-com zastupam sam sebe (po sili zakona, jedino se nemogu nekoga zastupati u kaznenom postupku jer nemam pravosudni ispit) i sve sam parnice dobio, a T-com je platio sve troškove.
Dakako tu je i Vip, a i ostale tvrtke tako da me se nemože prozivati kao pristalicu ovog ili onog operatera, ali sam pristalica da ono što platim želim i dobiti, ali to mora i biti ispravno.
Prije nisam mogao pokazati zube sve dok nisam otišao u mirovinu (ne , na taj način), a onda sam zbog svega toga otvorio domenu i portal koju osobno financiram i pomažem koliko mogu i imam vremena prema korisnicima u raznim poljima koji su u mojoj domeni znanja ili nekog osobnog iskustva.
Svugdje koristim svoj isti nick (to mi je ustvari i moj nadimak), te je vidljivo da svaka moja riječ (osim kada se glupiram) ima neku svoju težinu ili je napisano sa dozom sarkazma. U googleu sam na prvom mjestu.
Izbjegavam vrijeđanja, jer to ne vodi ničemu.
Tako i kada mi je Bandić stao na žulj, dobio je tužbu (preko mog odvjetnika, tu nisam mogao sam) i dobio sam spor i štetu od skoro 50 000 kuna.