Citiraj:
Autor Mihac
Varaš se.
Imam 253 dopisa prema Amisu, od toga su 249 napisani kvalitetno i diplomatski s molbama i bez ijedne ružne ili krivo napisane riječi, dobio odgovor nisam na niti jedno.
Imam preko 80 sati razgovora s istima i molbe prema istima (sve dokumentirano i snimljeno), rješen problem nije bio.
|
LOOOL

Bome si se napisao, nisam to znao
Citiraj:
Autor Mihac
Vjerujem da si primjetio da često upotrebljavam riječi "moje mišljenje je ..", pa , "po mom mišljenju" i slično. Dakle koristim zakon o slobodi mišljenja i govora (ustav čl.38), tako da ih to najviše boli, ne mogu me tužiti za niti jednu napisanu riječ, ne smiju upotrebiti niti jedan dio teksta s moje stranice, nisam "noname", imam sve dokumentirano, a tu je i zaštita autorskih prava.
|
Da primjetio sam, vidi se da si vrlo upućen u takve stvari, svaka čast
Citiraj:
Autor Mihac
Misliš li još uvijek da sam i nakon skoro 200 000 kuna pretrpjele materijalne štete, trebao prema njima nastupiti sa poltronskim stavom ili sam trebao reći "dosta je, mame vam ga spalim kurvanjske".
|
Ma znam, kad sve skupa zbrojim, meni bi vjerojatno i prije puko film
Citiraj:
Autor Mihac
Nadam se i da si primjetio da se ne upuštam u bilo kakve komentare sa korisnicima koji nemaju osnovnu kulturu kućnog odgoja i koji nisu na mom intelektualnom nivou, mladi su i nadam se da će naučiti nešto.
|
Slažem se da to treba izbjegavati jer ne vodi ničemu...
Inače želim ti svu sreću u rješavanju tih problema, nadam se da ćeš uspjeti. I javi ovdje kako je sve to prošlo, baš me zanima. Ja sma imao sličnu stvar prije s HT-om tamo negdje 2005. Ja sam stvar prijavio udruzi za zaštitu potrošača nakon dva mjeseca natezanja i riješio stvar (naplatili suu mojoj rodbini uslugu koju nisu nikad postavili, niti došli do njih, i poćeli naplaćivati pretplatu...). Tek tada.
Nažalost, zaista ponekad moraš pokazati zube da dobiješ ono što ti po pravu pripada...