View Single Post
Staro 06.01.2008., 20:46   #1135
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Mihac Pregled postova
Varaš se.
Imam 253 dopisa prema Amisu, od toga su 249 napisani kvalitetno i diplomatski s molbama i bez ijedne ružne ili krivo napisane riječi, dobio odgovor nisam na niti jedno.
Imam preko 80 sati razgovora s istima i molbe prema istima (sve dokumentirano i snimljeno), rješen problem nije bio.
LOOOL
Bome si se napisao, nisam to znao

Citiraj:
Vjerujem da si primjetio da često upotrebljavam riječi "moje mišljenje je ..", pa , "po mom mišljenju" i slično. Dakle koristim zakon o slobodi mišljenja i govora (ustav čl.38), tako da ih to najviše boli, ne mogu me tužiti za niti jednu napisanu riječ, ne smiju upotrebiti niti jedan dio teksta s moje stranice, nisam "noname", imam sve dokumentirano, a tu je i zaštita autorskih prava.
Da primjetio sam, vidi se da si vrlo upućen u takve stvari, svaka čast

Citiraj:
Misliš li još uvijek da sam i nakon skoro 200 000 kuna pretrpjele materijalne štete, trebao prema njima nastupiti sa poltronskim stavom ili sam trebao reći "dosta je, mame vam ga spalim kurvanjske".
Ma znam, kad sve skupa zbrojim, meni bi vjerojatno i prije puko film

Citiraj:
Nadam se i da si primjetio da se ne upuštam u bilo kakve komentare sa korisnicima koji nemaju osnovnu kulturu kućnog odgoja i koji nisu na mom intelektualnom nivou, mladi su i nadam se da će naučiti nešto.
Slažem se da to treba izbjegavati jer ne vodi ničemu...

Inače želim ti svu sreću u rješavanju tih problema, nadam se da ćeš uspjeti. I javi ovdje kako je sve to prošlo, baš me zanima. Ja sma imao sličnu stvar prije s HT-om tamo negdje 2005. Ja sam stvar prijavio udruzi za zaštitu potrošača nakon dva mjeseca natezanja i riješio stvar (naplatili suu mojoj rodbini uslugu koju nisu nikad postavili, niti došli do njih, i poćeli naplaćivati pretplatu...). Tek tada.

Nažalost, zaista ponekad moraš pokazati zube da dobiješ ono što ti po pravu pripada...