Kad sam se prebacivao pocetkom godine imao sam izbor Iskon ili Amis. Kako je Iskon bio blizi T-comu prebacio sam se na Amis i naravno pitao sam kad ce biti spojen Cix. Tada mi je receno do treceg mjeseca, jer mi je to jedan od vaznih uvijeta jer imam video nadzor na nekim lokacijama koji moram pratiti. Evo trenutacno Carnet >< Amis je 400kbita sa time mogu samo slicice gledat. Ostalo me i ne bi toliko smetalo samo da rijese taj protekli vise Cix jer mi je vazno za posao i naravno promjenili su ugovor pa ne mogu jos kojih godinu dana otici sa Amisa pa sam u jednoj vrlo glupoj situaciji.
Uskoro ce godinu dana od kad su rekli da ce srediti CIX, oni i dalje obecaju da ce biti sad koji mjesec.
Evo ako nezna sta je CIX moze provjeriti na ovoj stranici:
http://www.cix.hr/?mode=matrica
Kao sto vidite od ISP-ova jedino retardirani T-com i Amis nisu u CIX-u.
Sve ostale stvari kao ponekad oscilaciju pinga, zakljucan modem, svojevoljno resetiranje modema svakih par dana i mjenjanje opcih uvjeta bi jos podnio ali ovo sustavno laganje mjesecima mi ide na zivce.
Znaci ko ste spava novi ako vam kazu da ce ovaj ili iduci mjesec potpisati ugovore sa peering partnerima znajte da lazu jer to govore vec skoro godinu dana.