otisao sa T-com na AMIS jel mi u tom trenutku iskon-duo nije bio dostupan. Žena koja radi na Help desku me krivo obavjestila kako niš od iskon-dua u mojoj okolici još minimum 5 - 6 mjeseci a pojavio se odma slijedeći mjesec ali tada sam već prešao na AMIS.
Stvar je veoma jednostavna, koristim uslugu 2u1 i imam telefon i aDSL bez ograničenja, uodnosu na T-com telefoniram i surfam za kikiriki i sve mi radi eo već skoro pola godine ako ne i duže, ... dakle ovo što ne znam kolko dugo ukazuje na to da je prelazak bio bezbolan i tako i funkcionira. Svima njima je cilj da vam uzmu pare a vaše da izavberete onog kome ćete dati manje za ono što tražite.
Ja sam htio telefon i paket bez ograničenja i to sam dobio i zadovoljan sam. Igram se jednako ko i prije, surfam ko i prije, telefoniram ko i prije i imam manje račune 2x i više i ?
Uvijek postoji netko kome iz nekog razloga ne radi neš ... mislim bio je lik koji je zapalio Mercedes E klase jel njegov je bio 2 tone govana a ne mercedes ... mislim mercedes realno i nije neki auto, ali radi tog jednog ne znači da su baš svi mercedesi 2 tone govana. Tako je i sa ISPima ...
Tako da se meni sere za sve ove što su pokupovali dionice T-coma pa sada viču kako drugi nevaljaju ili su ovaki ili onaki, i briga me što su AMIS slovenci i pizde radi ZERPa i što im je ratna mornarica gumenjak koji pušta vodu ...
Ako vam ne radi pitate ne radi mi jel ima ko problem i to je to ... možda za sve probleme nije uopće kriv već usrana T-comova infrastruktura koju im se ne da izać na teren popraviti jel se plaća nekom trećem a ne njima ... mislim može se tu sada pričlat i o podlim T-comovim igrama kako vam naplačuju i dalje aDSL nakon što i odvučete od njih i telefon i aDSL jel eto vas nisu obavijestili kako treba odjaviti i user name i password i onda na osnovu toga nahvaliti AMIS kako je dobtrom dijeli ljudi ON !! platio te račune kojima je T-com pokušao izvuć još koju kunu od "odbjeglih" korisnika ...
Da ne dužim više i ne sipam iz šupljeg u prazno ko i svi vi ... kada T-com bude nudio istu uslugu za manje novce a bude mi radila isto ko i AMISova vratim se nazad, ako iskon (kćer T-coma) ponudi isto to na isti naćin ko ovo dvoje za manje pare preći ću na iskon ... ako ti ne radi zoveš i žališ se ... ti plačaši piša ti se ... kao IT jedne firme koja plaća godišnje VPN skoro 1.000.000,00 kn godišnje nakon jednog zvanja ViPove podrške i čekanja 25 minuta da mi se javi operater bilo je zvanja zastupnika i malo vikanja ... sada mi se operater javi na 2 maksimalno 4 zvonjavu podrške ... tako da ono, ti plačaš ti biraš ako si se za***ao ili oni za***ali tebe nema toga što se ne da ugovorno prekinuti ili raskinuti ili popraviti ...