View Single Post
Staro 06.01.2008., 14:34   #59
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Frend mi je imao jednog Philipsa, samo što je bio MP4 player. No, poslušao sam par pjesmi na njemu i mogu ti reći da mi se čini da je to sve tu negdje. Ja ne znam jel bi na jednim te istim slušalicama osjetio razliku između svih tih playera.

To je sve isto - iz Kine i jedinu primjetnu razliku mogu napraviti sluške (što sam se ja uvjerio i sa KOSS-icama). Inače, te KOSS-ice ću ja izrezat ili prodat jer ovakvi čepići kakvi jesu, ja čak i kad se potrudim brzo ih stisnut s prstim i tutnut u uho, meni to u 10% slučajeva uspije.

Ja više ne pomišljam na izlazak van bez Snješka (da, tako je imenovan od cure ), za kojeg stvarno nemam pojma zašto je tak jeftin (u rangu hashovog kineza, ako ne i jeftiniji) ? Prijenos preko USB-a ide ok, moglo bi i brže malo, baterija mi je i dalje puna do kraja, a odsvirao sam poštenih 4-5 sati već . Znači da bi se onih 18h moglo komotno i prestići ^^

@ bass_pleya
Nisu uz sve playere iste sluške, no mogu te shvatiti ako si neki zagriženi sound fan (se to tak veli ?). Fali im bass-a malo. Ali ne krče kad navineš do kraja...

testići:
Vuco je offline   Reply With Quote