@ domy. Nesto ti se kolje s firewallom, ili tocnije on s necim. Probaj pogasit sve one zastite poput Host Protection, Entertainment mod, Self protection, a mozda i Web Control i Spyware pa jednog po jednog palit i podesavat da vidis sto ti ubija ispravno prikazivanje stranica.
Ja moram reci da meni outpost firewall pro radi odlicno na visti x64 pa cak i vise nego odlicno. Jos mi ni jedan firewall bilo na xp ili visti i na oba (x86, x64) sistema nije u startu bio tako dobro iskonfiguriran da nist ne koci kao sto je to slucaj kod outposta. No moram priznat da je uz sve zastite koje nudi iznimno iritantan u startu posebice za korisnika koji ima mnogo programa koji rade medusobne interakcije ili traze vezu na internet. I to u slucaju ako odaberete manualno podesavanje dozvola pristupa internetu, kao sto to ja uvijek odaberem. Dade se to sve automatizirat ili pogasit, al nije onda to to! Nakon ZoneAlarma i njegove nekompatibilnosti s x64 sistemima, outpost firewall pro je pomak na bolje.
Ja sam recimo s ESS imao velikih problema (vjerojatno njegovim firewallom) no Nod32 i Outpost kombinacija rade ok. Nista od internet prometa nije blokirano, mrezna mjesta se vide.