View Single Post
Staro 06.01.2008., 12:39   #863
jmarko2002
Registered User

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor hipi Pregled postova
pri flesu nisi cekirao polje customize file system i samim tim nisi finalizirao file system.spoji telefon ponovo i nemoj birati flash main firmware i file system,vec samo customize file system i klikni na flash i za par minuta sve ce radit savrseno.
koji xs++ koristis ? ako te bude i dalje zezalo probaj s naj novijom verzijom

Resio sam problem, nije u tome greska, vec sam nasao na jednom drugom forumu malo bolje uputstvo za flesovanje, i tu je jos stajalo da treba da se odradi fsx na kraju

U folderu gde se nalazi XS++.exe file nalazi se i "files_to_upload" folder. Otpakujte vaš customization pack u njega.
Znaci ako ste XS++.rar arhivu otpakovali u npr "c:\program files\XS++\"
onda u "c:\program files\XS++\files_to_upload\" otpakujte vašu customization pack arhivu(npr u ovom slucaju K750i_CDA102337_2_EMEA_2.zip)
(Znaci prevucite tacno ono što je u arhivi sa sve folderima i strukturom koju imaju, nemojte ništa da menjate)
-U XS++ kliknite na FSX kružic
- kliknite na "Start FSX"
-Kliknite na Yes kada vas pita za Breakin metodu, postoji rizik ali bez njega nema ni unbranded w800, mislim da sa Bruteforce nemože ili traje satima
-Proces nije potpuno automatski, traži se vaše aktivno ucestvovanje.
Ovde morate obratite pažnju na poruke u levom panelu i prilicno brzo reagovati kada bude tražio da izvadite kabl, izvadite i vratite bateriju, stisnete C i opet utaknete kabl u telefon. Obicno imate 30sec, mada jednom ce vam dati samo 8sec da izvadite kabl, zato budite skoncentrisani da brzo otpratite šta se bude tražilo od vas
- Trebalo bi ovaj korak da uspešno završi i prijavi da je sve uspelo
jmarko2002 je offline   Reply With Quote