View Single Post
Staro 06.01.2008., 12:36   #73
Filipek
Registered User

Datum registracije: Mar 2006
Meni su sve ljepo za***ali. Meni je istekel MaxADSL prošle godine u 11 mejsecu te sam ja prije isteka 2 tjedna uzel na probu MaxTV dok je još bila ona akcija na postojeću opremu i 3 mjeseca 35kn a nakon ak se odlućiš na 24 mjeseca itd itd. Meni sve to oni ljepo ispričali da nema problema i ja kad sam popunjaval zahtjev za MaxTv preko neta nigdje se nije spominjal modem za 1 kn ili zamjena ili nešto slično već si mogel odabrat modem i ona se pojavilo da se usluga može postaviti i to je bilo ok. Postavili oni to meni i ja ih zovem prije mjesec dana da se uvjerim dal mogu prekinut po isteku MaxTv ugovor MaxTv i MaxADSL i meni oni lijepo vele da nema problema da ja nakon isteka 3 mjeseca mogu odjavit kompletne t-scum ugovore sam trebam doći u T-centar to potpisat. Međutim ja sam ih ponovo nazvao prije 2 dana te oni meni tvrde sljedeće: da je bila izmjena postojećeg modem te da su mi ugovor ADSL automatski produljili na 24 mjeseca?!? Molim ljepo da mi onda objasne kak mi je mijenjan modem ako ja još uvijek imam svoj stari se555 od 2005 godine sa novim firmwareom koji se skinul prek neta jer me je instalater pital dal ima novi firmware i rekel sam da ima te je on to spojil i sve radilo te veli da nema potrebe za zamijenom modema. Ako mi produljivali ugovor pa mislim da su me o tome bar trebali obavijestiti te pitat dal ja to želim. Kakva vi iskustva imate s tim?
Filipek je offline