jucer sam se igrao s ST3250310AS, 250 GB. igracka je brza i necujna i sve u svemu toliko me odusevio da sam vec poco kalkulirati kako uzeti dva komada za raid0

prebacivao sam covjeku oko 160GB na njega i bilo je gotovo prije nego sam kavu skuhao. nije mi dao tada vrag mira pa sam bacao malo benchmarkove dok mi je jos bio u kanti. oko 20% je sporiji nego moja 2 u raid0. mislim da je to vise nego odlicno.
sad, on je stavio veci disk unutra i iz nekog razloga ATA ali vjerovatno je zato i pitao ovdje za savjete, kako bi cuo i tudje ideje

sto se tice intelVSamd u ovom cjenovnom rangu koji je stavio intel je mozda bolje rjesenje. no s gore preporucenim BE 5000+ proci ce jeftinije a opet ima proc koji se pristojno clocka s obzirom da mu je to ocito neka zelja.
sto se tice same koristi od toga i onoga da u igrama se dobija 30% sto je netko napisao.....sta reci, barem sam se nasmijao ako nista drugo. dizem i ja svoga na 6000+ ali samo ako planiram pola dana kodirati video ili tako nesto. u igrama ima koristi kao i da na kuciste napisem markerom (zelenim!) "bijesna pila". jos se sjecam onih koji su se zaletjeli na quad pa onda shvatili da ni valjda najzahtjevnija igra danasnjice iliti crysis ne trosi ni 30% njegovih mogucnosti. jos se i ljutili zbog toga i plakali na forumu