Već sam sam sebi dosadan, ali zašto, dovraga zašto ne pročitate pravila, stickije, tutorijale, koristite tražilicu, ispunite Moj komp, nego sam udri po pitanjima? Nitko od nas nije služba za korisnike i stvarno nam se ne da stalno pisati jedno te isto a potrudio sam se napisati tutorijal. U njemu sam napisao više manje sve, čak ga i editiram kad saznam nešto novo (recimo za EPG).
Ne koristim Power Cinema niti MC od Windowsa već besplatni Media Portal. Sa njime se instaliraju i potrebni dekoderi za MPEG stream, a možete koristiti i neke druge (npr pure video od nVidie). Graph nisam na sreću morao slagati ali sam dao link sa detaljnim uputama. Koliko znam to je jedini način da bi kartica proradila. Postoji mogućnost zamolbe na MP forumu da netko napravi graph ali mora imati istu karticu kao i vi. Friend je slip streamao drivere i nije imao graph. Riješao sam mu deinstalacijom te ponovnom instalacijom drivera sa priloženog CD-a. Također sam napisao da se pod Vistom za moju karticu bolje ponašaju K-world generički driveri koji dolaze sa Vistom.
Dakle, ako ste pročitali sve upute te dalje imate problema, postavite konkretno pitanje i ako znam (pa i ako neznam potrudim se saznati) pomoći ću vam. Ako pak postavite opće pitanje da vam ne radi, tu zaista ne mogu pomoći osim da dođem kod vas i sve namjestim.
Da vas utješim ni meni nije sve radilo od prve, prilično sam se namučio i nagooglao dok sam našao program sa kojim kartica dobro radi (Power Cinema se pokazala lošom) i dok sam sve to namjestio da radi kako želim. Vi barem sad imate taj
tutorijal.