View Single Post
Staro 05.01.2008., 20:34   #1123
Mihac
Registered User

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
...... meni je bitno da ja kliknem i da sam spojen , da na netu obavim kaj mi treba i gotovo i najbitnije da racun bude sto je moguce manji , a meni su oko 2 i pol puta manji nego prije na t-comu .
Točno tako. Kao prvo je najbitnije da je korisnik zadovoljan i da mu to što je platio i funkcionira, a naravno i da račun bude što manji.
Veliki dio nas je osjetljiv na novac.
Međutim ako se desi, kao što je i ovdje vidljivo da nastaju neke poteškoće kod nekih korisnika, a i kod mene, onda je razumljivo da ako se nemožeš uspješno spojiti ili ako ti se u pola posla resetira router ili ako nemaš mogućnosti udaljene administracije zbog prirode posla, onda se dešava da si nezadovoljan i cijena je nebitna, jer to što u startu platiš jeftinije na kraju ispadne nekoliko puta skuplje, a može se desiti i da ti posao zavisi od toga.

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Naravno svatko tko smatra da za svoje novce ne dobiva uslugu koju placa i da su mu povrijedjena neka prava na koja ima pravo - apsolutno se slazem da se tada treba boriti a ne biti onak samo poslusan i praviti se da se nikaj ne dogadja i trpiti , ali osobno sam uslugom amisa koja moje potrebe zadovoljava - zadovoljan
I sa tim se stavom slažem, jer po prirodi nisam pasivna osoba koja bi trpjela neke stvari koje ne mora i da još to i financiram.
Sa općenitom pasivnošću naših stanovnika i ravnodušnošću, a u cilju da se uštedi svaka kuna zbog same životne egzistencije se dešava da nam danas nije bitno što piše na kutiji i za koje je tržište namjenjeno, sutra nam neće biti bitno što Kinezi prodaju našoj djeci igračke koje su radioaktivne jer smo ih kupili sve po 5 kuna, pa nam onda nije bitno što u nekim trgovačkim lancima kupujemo hranu (navodno jeftinu) kojoj je izašao rok trajanja i uopće neznamo sastav iste jer nema deklaracije i to tako može ići u nedogled, zatim nam nije bitno što smo kupili neki Tv sa tvorničkom greškom, glavno je da smo ga jeftino platili.

Meni osobno nije bitno kako se koja firma zove, ali mi je vrlo bitna kvaliteta usluge, robe ili nekog proizvoda i tu ne pitam za cijenu.
Vrlo su mi i bitne pravne stvari koje su regulirane zakonom, jer je to jedini način da ne budem još jedna ovca u nizu koja poslušno čeka na šišanje, a novac neumoljivo odlazi u druge države.
Mihac je offline   Reply With Quote