View Single Post
Staro 05.01.2008., 19:12   #35
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
evo ja nedavno slagao komp frendovom bratu.. znači, sastavljanje konfe (tu na forumu sam i pitao šta se može dobiti za cifru koju je on naveo), onda odlazak u 100km udaljen zagreb po komponente, dolazak k njemu, sastaljanje konfiguracije i snimanje windowsa, zakrpa i sve to u ponedjeljak na staru godinu.. u četvrtak još instalirao 4 igrice.. i uzeo sam mu 250kn... rekao sam mu 200 a on mi još tutnuo 50.. znam da je ovo malo, i premalo.. čovjek bi platio i 500kn da sam mu reko.. al baš iz gore ovih razloga, ako mu nešt recimo ne bude radilo onda će mi krv popit da mu to dođem složiti.. nije to konkretno u ovom primjeru, on nije takav ali ima takvih kojima sam nešto slagao.. ali općenito sam imao takvih iskustava.. a to mi smeta jer sam takav da bi ga najrađe još i ošamario.. i u zadnje vrijeme samo pomažem onima za koje znam da će me pitati "koliko sam ti dužan?", inače je bilo samo fala lijepo i bok..

kaj se tiće posla.... ja imam samo srednju školu tehničar za računalstvo.. trenutno sam vanredni student s kojega sam odustal već prije 3 god znači nigdje ne radim... jer ne mogu naći posla.. da sam u zagrebu, vjerujem da bi ga našao puno lakše.. i najvjerojatnije ću tražit poso u zagrebu jer odakle sam ja je banana..
T0mB1ll je offline   Reply With Quote