View Single Post
Staro 05.01.2008., 17:46   #53
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Kupio sam komp i ispocetka je sve radilo ok, dok za jedno par dana nije pocelo nesto cvrcat.. Pomislio sam da je grafa jer se to događalo kad sam pokretao Crysis, CoD4 i 3dmark.. prislonim uho i zakljucim da je to grafa, ali sad kad sam procitao da i ovo napajanje ima "cvrčke" u sebi budem to jos jedno pogledao, jer mi je napajanje tik to grafe, zbog rasporeda u kucistu.. nazalost sad nisam kraj kompa da odmah to vidim, ali bit cu sutra..

Nego jos jedno pitanje za vlasnike corsa 450: kakva vam je temperatura kučista napajanja u radu? onak na dodir?

To pitam zato sto je meni zbog kućišta napajanje okrenuto prema dolje i vuce dosta prasine, i onda sam ja odlucio napravit filter od najilonke i to sve radi, ali imam osjecaj da mi je sad nekak toplije.. a taj vent je "pametan", znaci kad osjeti da je napajanju vruce poveca brzinu vrtnje, i obrnuto. Meni se cini da je napajanju toplo ali vent se jedva vrti..sto bi znacio da mu nije vruce. Pa sam mislio da mu najilonka smanjuje protok, ali bi se onda vent brze vrtio i odrzavao temp. u granicama normale.

srale7 je offline   Reply With Quote