View Single Post
Staro 05.01.2008., 08:43   #480
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Aha pa dobro onda care gle ovo ti je već treći put da mi se nepotrebno prijetiš na ovom threadu, spominjao si kako bi me mogao "posrati", nećeš ići "đonom na mene", kako bi me "zakopao da se više ne pojavim na forumu" i tako...

Međutim ne vidim di je problem ja samo velim da je onakavishod mogao biti slučajan, to je kao da ti neko dođe i veli mi da ima cirozu jetre i ja mu velim jbga pajdo nema ljeekova za tebe jer si cugoš - to je glupost, jer a) ciroza ne znači da je cugoš (makar je vjerojatno) i b) sve da i je neznači da je od toga jer ima i drugiih uzroka...

tako da nije uvjek ljepo najgore misliti o nekome u startu, a posebno ako se stvarno komentiraolo kako je grafa "poznata po internetu" (nisam vidio tu raspravu pa ne ulazim u to) ako je serviser mislio da nema opcije garancije nije je moiao dati...

Inače ja sebe ne smatram intelektualcem, IMHO tako nešto danas niti ne postoji (više) ali ono ok - možda sam i ja malo pretvrdoglavo krenuo, to je istina, samo me smeta kad se nekoga ide povlačiti kao da je drek, a ne gleda se da možda nije kriv... Uostalom npr. ako grafa i ružno izgleda nemora značiti da je to njoj naškodilo, svi koji smo ikada skidali stock coolere sa ploča i grafa znamo kaj se sve tvornički zna naći dole (nanošenje paste špahtlom i tak) pa ono, malo uviđavnosti i tolerancije nebi škodilo...

Uostalom sve da destroyer i tjera komponente do bola - njegove su da ih tjera, platio ih je pa ih može i tjerati, a sad reklamacija otom potom ali IMHO onaj ko o tome sudi bi morao dokazati da je nešto nastalo nestručnim rukovanjem, overklokom itd a ne da kupac mora dokazivati da nije...

Ja mu nebi nikad zanjekao garanciju radi onoga (iako gadno izgleda za vidjeti - tolko je sigurno) jerr meni niti je iz džepa niti u džep, ionako proizvođač na kraju dobije to natrag i obešteti distributera a ja sam isto dovoljno prodavao po forumu da mislim da slobodno mogu reć da ljudi znaju da ozbiljno mislim kad ovo velim...

Eto toloko od mene i pozdrav svima...

Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 05.01.2008. u 12:43.
yedwy je offline   Reply With Quote