Citiraj:
Autor Zmalamuth
Hvala na pitanju, ali ne radim u nikakvom comp shopu, a narucivanje zvaka iz hong konga ima veze sa principom. Mogao je covjeku uvaljat grafu sa stock coolerom i s*** zvakam, ali je covjek isao na fer igru i fer prodaju, pa je isao narucivat zvake iz hong konga.
Ja neznam kako se ti odnosis prema svojim stvarima, ali po ovome sta si napisao, sigurno ti nikada nebi posudio neku stavar, jer po tvome pisanju ti kazes da je OK pokvarit/ostetit nesto i onda to tako vratit nazad ili ici na reklamaciju sa time.
Po tebi i tvojim odgovorima znaci, ja sada kupim novi auto, napravim totalku, onda malo ispoliram haubu da se svijetli da se bas ne vidi iz aviona da je na autu totalka i onda idem nazad u salon da su mi prodali pokvaren auto i da mi izvole dati novi. 
|
Oprosti ali ovo nije dobra usporedba po mojem mišljenju, imam jednu bolju, ja kupim auto dam ugraditi spojlere, alu felge, kožne siceve, radio i sve ostalo i auto nakon 10000km crkne i ja dođem u salon i oni vele ok dajemo vam drugi (makar se auti popravljaju kao što obojica znamo ali da se držimo usporedbe) ali mora biti u stanju u kojem je otišao i ja vratim sve kako je bilo a ekipa veli sorry ali izgrrebani su ti šarafi na felgama, istrošene gume i lak se malo ofucao i to nije auto u stanju u kojem je otišao i nema garancije...
Što se tiče toga dal bi meni posudio stvar ili ne me ne zanima jer ja odavno od nikoga nisam posudio komad hardwarea ako ne računamo stik ili DVD medij kao hardware ali ću ti reći da se ja s komonentama igram već jako dugo i spalio sam u tom vremenu jednu grafu i jednu ploču i to zato jer sam ih svjesno tjerao do kraja i to kad su već bile opsoletne i nisam niti pokušavao na njih utjerati garanciju (ako ti to što znači) i nikad nisam vratio u servis niti jednu kompoentu koju sam modao jer niti jedna mi nije crkla unutar garantnog roka - niti jedna a imao sam custom coolere na nekim stvarrima i svakako improvizirane ponekad i opet sam znao kako ću ih ohladit i kad je ddobro i kad nije i do kolko ih smijem nategnuti da ne umru, čak se nisam niti s voltmodanjem igrao jer to uglavnom nema meni neke svrhe ali nije predmet rasprave, ali ja smatram da ako je čovjek već raskupusao to kako je kod skidanja onda je napravio jedino što je mogao/znao i stavio je malo paste da popuni eventualne rupe, ja je osobno vjerojatno nebi tako sklopio (a sigurno bi stavio manje paste ako bi je i stavljao) ali to nije u pitanju ovdje nego poanta da se zgražate neznam kolko nad time što je čovjek stavio pastu na cooler kad je išao neispravu grafu reklamirati po vašem bi bilo bolje da nije ništa stavljao nego stock cooler malo jače zašarafio i gotovo (kako to neki rade) pa ko te šljivi ako leži leži, ako ne nek se dimi...