View Single Post
Staro 04.01.2008., 21:34   #470
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova

A rekoh ja osobno nevidim ama baš ništa sorno u tome svemu a ako ti ozbiljno misliš da je čovjek rebao naručivati žvake iz Hong konga daj mi onda reci u kojem ti to dućanu/servisu radiš tako da ga odma križam s liste mjesta di kupujem i to za stalno...
Hvala na pitanju, ali ne radim u nikakvom comp shopu, a narucivanje zvaka iz hong konga ima veze sa principom. Mogao je covjeku uvaljat grafu sa stock coolerom i s*** zvakam, ali je covjek isao na fer igru i fer prodaju, pa je isao narucivat zvake iz hong konga.
Ja neznam kako se ti odnosis prema svojim stvarima, ali po ovome sta si napisao, sigurno ti nikada nebi posudio neku stavar, jer po tvome pisanju ti kazes da je OK pokvarit/ostetit nesto i onda to tako vratit nazad ili ici na reklamaciju sa time.
Po tebi i tvojim odgovorima znaci, ja sada kupim novi auto, napravim totalku, onda malo ispoliram haubu da se svijetli da se bas ne vidi iz aviona da je na autu totalka i onda idem nazad u salon da su mi prodali pokvaren auto i da mi izvole dati novi.

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote