Ja neradim u linksu... I kolko znam sve reklamaciju su mu uspjele i moze biti deckima u servisu zahvalan do groba, a to je za jednu drugu temu. Sto se tice njegove garanicije po jedno 4 tocke iz manuala ju je prekrsio. Nestrucno rukovanje, modificiranje hladnjaka, vidi sliku i jos je bio bezobrazan.
Iskreno nikad ali bas nikad ne stanem iza nekoga bez razloga i u 90% slucajeva sam na strani kupca, a ne ducana... Al u ovom slucaju, uzmi u obzir jos i to da sam neutralan, moram stati iza linksa i reci im svaka cast. Da se mene pita ja mu nebi priznao garanciju vise puta.
a ti yedwy radje suti. Skidao sam hladnjake sa toplijih grafickih i nakon duze upotrebe i nikad nisam napravio čušpajz od njih. A bogami evo mnogi su tu na forumu i kupili kartice od mene, pa slobodno skinu hladnjak pa i poslikaju. Nemoj se petljat tamo di nisi kompetentan da napises nesto pametno, jer mozes izaci samo posran, a ja te smatram intelektualcem i stvarno nema potrebe da ti ja dokazujem nesto. Valjda mozes i sam zakljuciti.