View Single Post
Staro 04.01.2008., 19:43   #1112
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Bokić!
Evo čitam ove postove pa bih se i ja uključio u raspravu.Pročitao sam i ovu raspravu na zagrebovom forumu.Ima jako dobrih stvari koje nisam znao.
Nego, koliko sam ja dobio dojam njihovi pristupi nasim ruterima nisu zato zbog neke spijunaze ili slicno nego vec da bi ako covjek ima problem mogli taj problem lakse rijesit.Sjecam se onih retardusa iz T coma koji bi samo vikali kad ih nazoves zbog kvara da nije problem u njima nego u nasim windovsima, ruterima i slicno.Cim su culi da nije njihov ruter (mogao ti doma imati cisco opremu) odmah su poceli hebat po tome i svaljivat problem na ruter.Da ne pricam da tak ionak nisu otamo nis mogli vidjet.Tako da ne vjerujem da ovi u Amisu samo cekaju i gledaju koga smo mi zvali....Iako bez daljnje rasprave, to je protuzakonito.Evo konkretno u subotu mi je pao sustav, i internet i telefon.Nista ne svjetli.Kaze covjek da ce poslat tehnicara.Tehnicar je doso u ponedjeljak tek (i na t comu kad sam prijavljivao kvarove su dolazili nakon vikenda).Znaci isto sranje i neprofesionalnost kao i kod t coma.Kad je covjek dosao pogledao je u sanducic i vidio je da mi je neko iscupo paricu.Kasnije mi je frend potvrdio da su njemu iz t coma bili u subotu.Normalno u sekundi se sve rijesilo.Zelim reci da iako sam se malo zamislio nad ovim procitanim kritikama i dalje tvrdim da je t scum puno vece zlo.i da se nikad tam necu vratiti.Btw dobio sam prvi racun, 100 kunića sve.Znaci usteda je oko 300 kuna.300 kuna *6=1800 kuna.GG? yap, VGG!
Master_Hrc je offline   Reply With Quote