View Single Post
Staro 04.01.2008., 16:53   #455
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
i ne destroyer nije ti krepala ploča zbog grafičke. To kolko tebi krepavaju komponente ima samo veze sa tvojom strucnoscu, pocevsi od one xfxice pa nadalje.
samo malo: dal sam dobro shvatio: ti si jos jedan od onih koji misle "a vidi ga tek je navrsio 18 godina, nema pojma, nije strucan" itd?
fleks, znam da volis zaebavat, al zaebavaj tamo di ces bit smijesan. Ovo nije smijesno.
xfx je grafa riknula. Reko riknula, riknula i ko tu moze sta. nakon toga dobijem zotac i rikne mi maticna... i to nakon sto je sve radilo super.
Sto da ja kazem?
Ak si ti tolko strucan i ak ce sve raditi 10000% slijedecih 3 godine, bez da ja ista diram, platim ti 2 gajbe pive na licu mjesta da mi slozis komp, da se mozes jos malo zdebljat u svojoj stolici

dao Bog da ti dobijes 3-5 put zaredom nesto sto ne radi, tj pokvari se samo od sebe. Tek onda ces znat kak je lijepo kad dosadujes ljudima u linksu.
I boli me briga sto ti u linksu povremeno radis i sto tamo pricaju da ja namjerno kurim hardware. Dajte samo primite robu, odnesite dobavljacu, ako prizna garanciju priznat ce ju, nemaju veze nikakve slike na internetu sa tim. A ne govoriti kako ima "serijal slika na internetu" te da je "graficka popularna na internetu", gdje se jos niti ne spominje gdje na internetu...
Da za jedan ebeni vodeni blok kojeg bi i moj brat iz 3. razreda osnovne mogao staviti na graficku nosim i placam 1.5h rada da bi dobio ono sto ja mogu za 15min? I jos sto mi ne mogu pokazati da radi nakon montiranja vodenog bloka, pa ak su krivo stavili blok opet cu ja ispast kriv...

bez uvrede bilo kome, jer mi stvarno nije u namjeri.

nije zbog grafe mbo otisla, znam da nije... nisam ja nigdje niti reko da je zbog grafe
Zato i postoji garancija.