View Single Post
Staro 04.01.2008., 13:42   #434
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
prvo..ne razumijem zagorski...drugo..shvati da se uvijek šalim..i kad nešto pitam,ne pitam zato šta ne mogu spavat ako je to ista arh. i ako sam prosuo 1000kn za ništa..nego pitam da nešto konkretno saznam..treće..očito sve uvijek mora biti uštogljeno i po principu jel tako? tako je..i kraj diskusije..onda sam na krivom mjestu..čim provališ foru ili malo sarkazma ubaciš..odmah se javi 5 likova sa nejasnoćama..pa di vi živite,ispred monitora ili u vlastitim glavama?

ajmo malo..shvatite kad je nešto fora..kad netko nešto manje kuži..kad zezam kad stavim pet smajlića iza toga da ATi ima ljepšu sliku..a ima..i tako,da ne nabrajam sad..

pa ne mora sve biti tako uštogljeno..3g si tu kao i ja..pa čemu onda takav ton i tvoje isčuđavanje..normalno da to nije ista arhitektura..jer bi se prodavalo po istoj cijeni..svi onda koji tjeraju E6550,6750 i quadove su budale jer da izađe quad core a ne core2quad..to bi bila ista stvar...

ne mogu to shvatiti,glup sam..oprosti. preko 30 siteova sam pogledao i razlika je 20-30% u korist Core2 procesora..prema tome ja zbilja ne razumijem..i dalje..

opustimo se malo svi..a ne,ovaj gore mi zalijepi da sam trol..ti,da ne razumijem..pa stvaarno..dečeci
thedream je offline   Reply With Quote