View Single Post
Staro 04.01.2008., 12:11   #479
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Evo jedno najsvjezije iskustvo , naravno sa Vemilom i ovo mi je jako diglo tlak ... Imao sam ecs plocu za am2 sve integrirano na njoj i pocelo me zezati nesto zvucna i mrezna rade zajedno(i zvao tamo u vemil i doslovno su me otkanatali kao da drugacije i ne moze biti ) , i da bi rjesio nesto sam kopao po netu i vidio da moze biti do biosa i da bi updejt to rjesio , i tako prosli tjedan u cetvrtak odem na ecs web i skinem zadnji bios , velicina filea nekih 550kb a prosli bio nekih 720 i nije mi to bilo sumnjivo , otpakiram paket i krenem iz wina flashat i flasha najnormalnije , reset i javi Bios rom error ... dakle mrtvo , nista odustanem i odnesem plocu tamo , popodne sam gledao opet na ecs web i sad onaj isti bios file koji sam ja skinuo ima 850kb vec ... i danas ujutro me zovu iz vemila - da nista od jamstva , da je to van jamstva , probao objasnit sve ali nula bodova , veli mi tip da sam ubio plocu da su probali vratiti bios ali da ne prima , ja rekao dobro i probam mu opet objasniti ovo za bios fileove sa weba ali ne , nije tako i gotovo , jedino mogu doci podici plocu i to je to . dakle 8 dana im je trebalo , to cak i ne zamjeram jer su bili blagdani , ali ovo sto me uvjerava u nesto sto nije - mislim digli su mi tlak , ali dobro , sve je skola ....
to MORA pokrivati garancija, pogotovo zato jer to nije pravi oblik hardverskog kvara... Isto se moze dogoditi da krepa bios cip sam od sebe, pa opet...
Ti si po mome trebao se pravit malo budalast i rec da si upalio komp (restarto ga) i da se nije htio pokrenut, da sve ostalo radi da maticna ne valja i NE spominjat da si krivo flashao, jer eto, cini se da neki malo gluplji rade u vemil servisu i ne znaju flashat ponovo bios, a kladim se da mogu, da imaju opremu...
ak nista drugo, uzmi fino maticnu i racun, odnesi kod glavnog uvoznika (msan mozda?) direkt u servis, oni ce ti ziher uzet to, bez obzira sto im ti rekao. samo saznaj generalnog zastupnika za tog proizvodaca. Valjda sam pomogao