View Single Post
Staro 04.01.2008., 11:45   #478
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Evo jedno najsvjezije iskustvo , naravno sa Vemilom i ovo mi je jako diglo tlak ... Imao sam ecs plocu za am2 sve integrirano na njoj i pocelo me zezati nesto zvucna i mrezna rade zajedno(i zvao tamo u vemil i doslovno su me otkanatali kao da drugacije i ne moze biti ) , i da bi rjesio nesto sam kopao po netu i vidio da moze biti do biosa i da bi updejt to rjesio , i tako prosli tjedan u cetvrtak odem na ecs web i skinem zadnji bios , velicina filea nekih 550kb a prosli bio nekih 720 i nije mi to bilo sumnjivo , otpakiram paket i krenem iz wina flashat i flasha najnormalnije , reset i javi Bios rom error ... dakle mrtvo , nista odustanem i odnesem plocu tamo , popodne sam gledao opet na ecs web i sad onaj isti bios file koji sam ja skinuo ima 850kb vec ... i danas ujutro me zovu iz vemila - da nista od jamstva , da je to van jamstva , probao objasnit sve ali nula bodova , veli mi tip da sam ubio plocu da su probali vratiti bios ali da ne prima , ja rekao dobro i probam mu opet objasniti ovo za bios fileove sa weba ali ne , nije tako i gotovo , jedino mogu doci podici plocu i to je to . dakle 8 dana im je trebalo , to cak i ne zamjeram jer su bili blagdani , ali ovo sto me uvjerava u nesto sto nije - mislim digli su mi tlak , ali dobro , sve je skola ....
Router je offline   Reply With Quote