View Single Post
Staro 04.01.2008., 08:56   #23
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
evo da se javim kako je sve jučer prošlo...

otišao sam kod tipa, sve je obavljeno, radi kao vurica, backup funkcionira savršeno, mreža također, svi su kompovi na netu preko šerane konekcije, os-ovi instalirani itd itd.

Naplatio sam mu tisuću kuna. Lik je rekao da je sve u redu, ali da za te novce očekuje da mu budem na raspolaganju 24h dnevno. Ja sam rekao da ne želim jer i ja imam privatni život, ali neka napravi popis onoga čime nije zadovoljan i to ću popravit/promijenit ukoliko se ne radi o novim featureima. I to je zasad to.

Inače ne bi smio radit te poslove jer radim u informatičkoj firmi koja se izravno bavi takvim poslovima i stvaram im konkurenciju pa bih mogao dobiti pedalu ako me tip cinka, ali jbg dečki, bio je božić, minusi i slično, nekako moram pokrit...

Ali dobra je ideja o otvaranju takve firme koja će se baviti isključivo tim i takvim stvarima. Jer za relativno malo vremena dobiješ puno love. Npr u firmi dobijem 10kn po satu, a namučim se ko isus te odgovoran za sve živo i mrtvo te svaku sitnicu ti skidaju od plaće, dok ovdje sjednem za komp, obavim i dobijem 200kn po satu... Ali opet treba uzeti u obzir troškove firme i poreze i sl...
Guls je offline   Reply With Quote