A ja krenuo da pročitam ponešto o tom Skulltrailu...
Mislim ono,može neki topic bez nečije rasprave i prepucavanja...?!
I da,vidim da se admini opet uredno bakću nečim bezveznim....dajte ljudi ne dozvolite da vas se uvlači u rasprave,a konačno ne uplećite se sami (kao ovdje,bar koliko vidim...) jer ste upravi vi ti koji treba da to modereišu...?..
Čovjek nikom nije ništa rekao,svi ga nešto napadaju,nije mi jasno...ostavite se njega i konfe i šta mu je gušt i šta radi...i ljudi kupe Bugatti Veyron pa ga ne voze po preko 400kmh nego normalno koliko im cesta dozvoli ili 20kmh da ih si vide...i šta sad...?!koja silina motora treba za tih 20kmh..???...mislim da sam tu završio sa shvatanjem da itko ima govorit ikome 'zašto uzimaš to i to i čemu to i to ako ti je dosta ono manje' a ako se ne krpa nego se ima pra za sve! ; općenito tu nema rasprave o svrsishodnosti i optimalnoj upotrebi nečega - a čovjek očito ima para i može kupiti nešto makar radi prestiža..ako mu je već gušt.
E ljudi laku noć,za danas mi postao forum prenaporan...

Naročito svemoćni Bubba i njegove još moćnije izjave...mislim ono - spuštanje na planet,nezavist,bratstvo i jedinstvo...bla-bla-bla...a ako si u vezi sa HŽ-om ili shitt_eaters-ima - iskreno nas ne zanima.

E da,ne pecam i ne bavim se ribolovom,pa molim da se nitko ne hvata na nepostojeće udice....
Laku noć i bez uvrede ikome,pa i Bubbi,on je takav...kao što je Fleks onakav i ja ovakav da mi smetaju te sve prisutne rasprave...