View Single Post
Staro 03.01.2008., 17:27   #11
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
računala su kupljena kod mene, ali to nije moja firma već sam samo nitko i ništa. nisam dužan nikome ništa raditi, to je bila moja dobra volja džabe mu sastaviti i staviti os-ove...
Sve treba naplatit. Osobno samo frendovima dižem windbloze besplatno, inače minimum 250kn. BTW gledam i povisit cijenu. Ničiji sat nije ispod 100 kuna, frizerka te šiša za 50 kuna a gotova je s muškom frizurom za 20 minuta (bar je kod mene tako, i ne nisam ćelav), veš mašina kad krepa je 100 kuna po satu i to bez računa.
Kako je cijela stvar rađena ZA FIRMU (od tog tipa, jel'), po meni nitko ovdje nije ni blizu pravoj cijeni. Čim je nešto za firmu cijene rastu u nebesa, tako da i to uzmi u obzir.
Nažalost svodi se na ono da nije stvar koliko tvoj rad realno vrijedi, nego koliko ga TI znaš naplatit.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote