Ma ovo mi je prvi fotić (zasad slikam sa nokiom 6120c

(evo kak to izgleda
http://poggiali.deviantart.com/gallery/ ) tak da neznam , možda u postavkama se lakše snać na većem LCD-u. Evo pročitao onaj review s5 vs. H9 , uglavnom canon ima plus mogučnost stavljanaja blica, ugrađeni blic je dalje od objektiva (manje crvenih očiju), po mogučnosti podešavanja lcd je bolji, stereo mic (kolko če to koristit meni :P), radi na aa baterije i sd kartice...
E sad Sony, ima veči lcd ; koji uz prednosti ima i manu da troši više bateriju

, ima night shot (čak i nepotrebno meni), daljinski, al ono kaj je praktično je zaštita za sunce koja dolazi s njim, ima šire žarište, fotke su u cjelosti oštrije, a ne ko kod canona u kutovima su ne fokusirane. U mračnijem bolje slika od canona, al zato ima li ion bateriju i svoje glupe kartice .
E sad da mi je nač neki review još sa 550Uz i S8000
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G