03.01.2008., 14:45
|
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor marauder16
da, moram se sloziti da onda amis nije za poslovne korisnike, ali za mene kao privatnog korisnika, koji gotovo uopce ne koristi fiksu liniju, a ni moji doma previse ne. a i ne puca mi veza (vrlo rijetko). meni su oni skroz ok za sada.
e da, i ne kuzim kak to mislis da se spajaju preko remote assistance-a na router, mislim to mozda mogu na windowsima na kojima je to ukljuceno, kod mene onda ne bi mogli, mora da je neka druga metoda u pitanju, ili ja tu nes ne kuzim.
i nadam se da ces se uspjeti izboriti za sve sto su ti duzni. jos samo jedno pitanje, koja je sluzbena razlika izmedju zahtjeva i ugovora, fala.
|
Spajaju ti se na tvoj router, meni su jednom restartali router i odmah sam ih isao zvat i naravno bila je isprika kao lose su vam parice to se sam router resetira. Tada sam bas bio usred vaznog ssh sessiona na jednom serveru i nikom nista. Sto se toga tice mislio sam da me nece smetat ali kad mi bez veze resetiraju router itekako me to zivcira. Cim mi istekne ugovor prebacit cu se kod drugog operatera vec bi sad napravio ali ne mogu vise izaci iz ugovora sa onih 400kn ko prije.
|
|
|