Odmah da napomenem kako ne pratim što se događa na tržištu monitorima, - sve dok se ne nađem u situaciji da bi se trebalo odlučiti na novu kupovinu...a tada mi je u principu pametnije pitati one koji se kuže u to - tj. vas, u nadi da će netko pripomoći. A nešto ne vjerujem pretjerano časopisima kada su takve recenzije u pitanju
Situacija je sljedeća: trenutno radim na 17" CRT doma i 20" LCD u firmi, recimo da sam spreman izdvojiti do 3500kn za monitor. E sada, imao sam priliku raditi na par 20 i 22" monitora i moram reći da me nijedan nije zadivio da bih mogao reći "e ovo moram imati".
Ma evo čitam i o ovom Lenovu (L220x), čini se kao nešto drugačije? Isplati li se to čekati?
A ono za što bi monitor bio namjenjen:
- igre ne igram baš, sa te strane ne treba "paziti" na izbor...
- možda najzahtjevnija aplikacija koja bi se vrtila na njemu je photoshop. Dakle, web bazirane aktivnosti, no svakako da je poželjno da je prikaz boja i sve ostalo što ide uz to vjerodostojniji. Filmovi više manje, nije toliko bitno.
Nekakva ideja mi je bila i upariti dva 20" monitora no koliko bi se to odrazilo na kvalitetu, s obzirom da bi budžet ostao na tih 3500kn?
Uglavnom, interesira me vaše mišljenje, kako bi vi izveli to da ste u takvoj situaciji?