@ the dream: ovo je sve što ti treba (
http://www.endpcnoise.com/cgi-bin/e/...ase_fan_screws ) i toga moraš imat doma jer dođe uz svako kućište. To što ide malo teže unutra, to nije greška jer se na ventu moraju prvi put navoji napraviti. uzmeš malo veći šarafciger i prvo ih zašarafiš "na suho" da se navoji formiraju, nakon tog staviš na kućište i zašarafiš opet.
Što se tiče Xilenca, svake pohvale i od mene, kod mene se čuje samo onaj jedan na bočnoj stranici koji je zašarafljen metalnim šarafima pa cijela stranica rezonira, no to ću srediti čim nađem volje za prošetat do Formela i kupit još jeda paket gumenih, jer sam uspio samo jedan dobiti prije mjesec dana. Inače, nisu ni Coolermasterovi, koji dolaze s CM690, loši, stražnji 140mm je zakon, bočni sam stavio sprijeda umjesto plavog LED venta, a njega dolje pored napajanja pa mi i lijepo lagano pod osvjetljava

5 ventova imam spojena na matičnu i rade mi na 11.5V dok je temp do 25C, kasnije se dignu na 12 i ne čujem ih nimalo. Druga 2 Xilenca držim s gornje strane za ispuh i oni su mi spojeni na molexe jer nemam više mjesta na matičnoj. Sve u svemu, izgleda da sam baš naletio na ono što mi treba