View Single Post
Staro 03.01.2008., 10:30   #1
baja 002
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2007
Najgora igra koju ste ikada igrali

To su igre od kojih vam se povraca koje nemate hrabrosti niti obrisati nego to radi netko drugi, to su igre koje ne zelite dati ni najgorem neprijatelju da ih zaigra,zato sto su to igre koje imaju grafiku na nivou tetrisa, a igrivost je na nivou igranja tenisa na starim kompjuterima.Meni je svakako na vrhu popisa El Matador koji je nahvaljen toliko da na pozadini kutije pise da je to MaxPayne 2 i Far Cry u jednom. Ali sve je dobro dok ne zaigrate jer tada pocinju muke.Igra je preglupa, neprijatelji samo izvire i pucaju dok ne potrose spremnik metaka , a zatim umjesto da uteku oni reloadaju ispred vas tako da ih nije problem ubiti. Jednom mi se cak dogodilo da sam izlazio iz zgrade stepenicam u slucaju nuzde. Umjesto da sam sisao je sam skocio sa vrha i ostao ziv.Ali to je tek pocetak jer se neprijatelji nisu stvorili, a moji su prijatelji ostali na vrhu stepenica(u igri ste policajac).Uglavnom hodate i pucate, a vas nitko ne moze ubiti.Ah da zaboravio reci kakva je grafika. Naravno u skladu s igrivoscu i neprijateljima ona je vrlo losa(nemam primjer za usporedbu). Iako pise da je to igra u kojoj su spojeni MaxPayne 2 i Far Cry to je jedna velika laz.Grafika na High detaljima steka na skoro svakom kompu a izgleda vrlo lose.Ne preporucujem vam da je zaigrate da bi vidjeli kakva je nego sam o pogledajte screenshotove.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	12.jpg‎
Views:	636
Size:	76.5 kB
ID:	8091   Click image for larger version

Name:	elmatador1yo3.jpg‎
Views:	466
Size:	53.3 kB
ID:	8092  
baja 002 je offline   Reply With Quote