View Single Post
Staro 12.03.2004., 14:06   #21
Američanac
Premium

Američanac's Avatar

Datum registracije: May 2003
Rukavica je bačena

Citiraj:
Originally posted by Costa
WTF Zone Alarm kao antyspyware. Kaj sam spavao zimski san. Zar nije ZA firewall s mogucnoscu filtriranja reklama i slicnih gluposti.
Redom: Da. Da. Ne.

Citiraj:
Hoces da ti posaljem jedan coolwebsearch pa ga ti blokiraj ZA-om
Netrebaš. Blokirao sam ih previše Da ne spominjem na kojim CD-ima "renomiranih" računalnih časopisa ih sve ima.

Citiraj:
Spyware nisu trojanci koje ZA moze blokirati tak da im ne da pristup van. Pod spyware spadaju nasilne reklame, hijacking browsera, IE-a naseg predragog, punog rupa da ga ni cijelo smece s Jankomira ne bi zakrpalo, keylogganje u svrhu pracenja stranica koje posjecujes da bi na kraju dobivao adekvatne reklame (ZA ce sprijeciti slanje loga ali komp se svejedno usporava i vjerovatnost da dodje do greske se uvecava), redirektanje stranica (hoces na google a zavrsis na xxx)....
Kad se jednom instalira da. Kad se pokreće da. No kad se exe ne izvršava? Sve što radi kao servis prema van uvijek ide preko loopback broja pa se nemože izvršiti. Pozivanje preko dll ili ocx-a je onemogućeno sa verzijom Pro uključivanjem opcije za blokadu.

Citiraj:
ZA radi kaj i svi firewalli samo kaj on ima dodatno integrirano filtriranje koje IMO suxa.
Filtriranje se zove aplikacijska kontrola po MD5 checksum i MD5 smart checksum. Što će reć na hrvatskom da ti ako ti je IE6 koruptiran od strane nekakvog virusa (tj. ako ga korisnik pusti da se izvrši) i dalje neće moći na mrežu.

Citiraj:
Pa mi se vec poznajemo. Kaj ti je tekila udarila u glavu?
hehe ... ma totalno zaboravih! Kad vidim mokre čirliderice mam mi se sve pomuti :clap:

Citiraj:
BTW prek vikenda cu samo da dokazem tebi i Raku reinstalirati winxp i bez icega staviti zadnji ZA PRO. Pokrenut cu neke stvari pa posllije postam screenshotovo. Veselja li za mene
A da imamo i svjedoke? :-) Rak donese laptop i to obavimo u širem prisustvu uz koju naravno...

A da sad povežemo ZoneLabs sa svim tim : da nije bilo njihovog certifikata, ne bi one noći bilo ni tekile

Trenutni hobi:
Klub IO
Američanac je offline   Reply With Quote