Citiraj:
Autor JVC MX-GT88
Lijepo ti to...al ne kužim, ak imaš tolko sranja s njima i nemaš povjerenja u njih...jednostavno otiđi...Raskini ugovor nekak, neam pojma kak jer me ne zanima to pošto sam njihovom uslugom i više nego zadovoljan. 
|
Ne možeš raskinuti ugovor koji nemaš, jer si dobio samo zahtijev koji si popunio, a to nije ugovor po zakonu. I ako kojim slučajem imaš materijalne troškove zbog nepružanja usluge, a imaš na njih pravo po zakonu o potrošačima i zakonu o obveznim odnosima, kao i po zakonu o telekomunikacijama, onda popušiš, osim u uvjetima koje sam ja imao, te sam svaki telefonski razgovor snimao (video nadzor, a telefon kod razgovora na hand free) inače se ne smije snimati ako ne upozoriš sugovornika, pa sam tako uspio raskinuti sa njima sve odnose i samo sam nazvao sa mobitela T-sranje i drugi dan, tj treći dan ujutro su mi odmah spojili tri telefonske linije i to samo na telefonski poziv.
Sada preostaje naknada štete, jer sam izgubio u poslu zbog toga što je telefon više bio u kvaru, nego što je radio, kao i što je internet svako malo pucao (to nesmije kad radiš preko SSL stranica, jer gubiš podatke).
Kod T-sranja spajam router koji god zaželim (nemaju ograničenja nikakva), međutim to što je skuplje stoji, ali bar nemam nikakvih smetnji i sve radi i to čak nešto brže nego preko njihovog standardnog routera ZyXEL kojeg daju (on šteka malo).
Ovdje sam ovo sve napisao da se korisnici koji trebaju sigurnost ne zalete na obećanja kao i na onaj sistem sa Vipom i majmunom bez banane, a nazadnje ljudi ogorčeni i neznaju kako će ostvariti svoja prava, a ovi kulturno vuku lovu od nas korisnika u svoju državu, a nama ne ostaje ništa osim kukanja i pretraživanja raznih foruma po netu nebi li riješili svoje probleme.