Tema: CRT TV?
View Single Post
Staro 03.01.2008., 09:27   #49
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Cool

Syss ,pa zar nisam negdje napisao da bi se okrenuo novim tehnologijama a ne CRTu da sutra kupujem TV...jer se nadam da bi mogao dobit samo bolju sliku od ove. Pa ne vidim smisla da izmisle NOVO i da to bude gore od starog. A šta se tiče ostatka....nije zaključak da ne valja -provokatoru jedan več se u topiku ljepim na nešto drugo što je dosad bilo jednostavno za shvatit....

agm, i ti me slabo pratiš a ja mislio da se razlog moje iritacije može vidjet više i iz aviona.
Ne očekujem da netko dođe i popljuje taj model i nije da mi se opčenito sviđa. Pa čovječe koji bi ga vrag kupio da mi se ne sviđa. Ali stvar je u tome da je sve skupa moglo bit bolje i s ovakvom slikom su došle neke stvari koje mi se ne sviđaju. Dok sam nekih bio svjestan druge su mi došle doma kao neugodno iznenađanje i iako s njima mogu živjet zbog cijene i na račun slike voliko bih da sam bio pripremljen i znao par stvari....onako iz prve ruke ...od nekog tko ima taj model.
ALI ne. Od svih koji imaju taj model se da nač samo kako je TV fenomenalan. Ko neki kult hebote.
E o tom ja govorim kao izvoru iritacije...ne zbog toga jer su mene iznenadile neke stvari več vjerujem da ima ljudi koji bi se radi nečega okrenili nečem drugom i zaključili kako ovo nije TV za njih a nemaju tu mogučnost jer je stvorena nekakva idilična slika kako je TV fenomenalan a o detaljnijim informacijama iz prve ruke te manama koje oni vide nigdje ništa jer je svim vlasnicima očito draže uživat u nekakvoj 'zavisti' drugih kako imaju zakon TV koji 'ne košta puno'.

Ne smeta meni što če netko nekom preporučit ovaj model. Ali ne vidim poštenim bit svjestan nečeg i to u preporuci prešutit. Bar nebi gledao tako da meni netko nešto preporuči a ne kaže mi što njega smeta.
Npr. Preporuči se nekom TV jer se eto ističe slika no isto tako mu se da do znanja 'problem pištanja'...Možda je netko toliko sensitive na to da če se odlučit za nešto drugo...

Nadam se da je sad jasan taj razlog moje iritacije ako prije nije bio.

Nego sad kad gledam što sam pisao čini mi se da sam možda pretjerao ....jer komentar za mekoču tipaka je bio vezan za prebacivanje programa i ne toliko opčenito a i možda prejako čistim TV ....

btw,
Mislim da je kod ovog Tva pravi izraz HD preperd a ne HD redi
a što se tiče toga gdje sam našao evo baš sad gledam upustva i za pod ostalim zabilježbama za HDMI ulaz stoji i:

DVI conectivity from PC
Supports only VGA (640x480)

Ali vidiš da Crni ima punu hd rezu putem te veze pa su valjda ovi u tvornici to falili .
Nisam kompetentan kao Crni da komentiram pošto imam TV spojen s kompom s malo boljim S-Video kabelom.