Citiraj:
Autor tomifish2002
izvini , nisam baš dobro shvatio ovo sa drvenom građom(?!), prijavama i Martini. i ovo sa amisovim štosevima ne razumijem....
|
Preko VoIP telefonije (voice over internet protokol) nikada neznaš kada ti telefon radi, osim ako svako malo provjeravaš ispravnost preko mobitela i zovep sam sebe.
Dakle, telefon često blokira i kada me zvala dostava iz Delnica za građu, dobijali su stalno poruku da mi je mobilna stanica isključena, a to nije mobilna stanica nego fiksni telefon kako reklamiraju, pa sam tako ostao zbog aljkavosti Martine i cjelokupnog tehničkog kadra u amisu bez građe i bez krovišta i ljudi su me smatrali neozbiljnim naručiocem.
Kada sam nabavio drugi router, vidio sam koliko je mogućnosti i opcija zaključano i da telefon radi uredno preko Skypa na istom routeru i da sa Administrator opcijama mogu raditi sve što poželim i da je veza stabilna, međutim Amisovi tehničari ulaze u postavke routera bez da najave korisniku preko Remote Assistance i mogu ti restartati router, pregledavati imenik i raditi što god požele bez obzira dali ti u tom trenutku obavljaš financijsku transakciju ili telefoniraš sa poslovnim partnerom.
Znači krajnje neozbiljno.
Tako sam protiv istih podnio prijavu u državni inspektorat, jer su povrijedili na desetke pravila i zakona, a sve na štetu korisnika.
Štosevi su da se sklope zahtjevi (to nisu i ugovori) i onda se nema šanse maknuti od njih na bilo kojeg operatera dok se sve ne plati, a i nigdje nisu napomenuli da je ama baš sve zaključano. Router i wlan je privatna mreža, kao i alati sa kojima korisnik ima pravo administrirati, no Amis to nedozvoljava i računala nemogu imati stalnu mrežnu IP adresu, a to je potrebno zbog dyndns-a i kako se stalno mijenja dinamička IP adresa i router se mora resetirati zbog blokiranja, tako se opet ručno moraju mijenjati i sve ostale postavke na računalima, jer nema backup, a niti restore podataka.
Konkretno, zadnje smeće od telekomunikacija od kojih bi želio uslugu.
Svi koji koriste routere SpeedTouch imaju iste ili slične probleme, ako koriste VoIP telefoniju, dok isti router radi savršeno (ako je otključan) preko splitera, ali to samo daje T-com, a koliko vidim da je ljudima važno da je samo što jeftinije, a nije im važna kvaliteta.
Svaki ozbiljni korisnik koji koristi internet i telefon za posao nema šanse da može poslovati sa njihovom opremom.
Evo ti i rezultat prijave;
a ovdje je
Prijava inspektoratu