View Single Post
Staro 02.01.2008., 22:45   #41
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor syncmaster1306 Pregled postova
Znate sto ljudi..Meni je i ovak i onak svejdno koje prenosnike cete vi imati i za sto ih trebate.Odnosno netrebate.Ovo je samo bilo moje osobno misljenje stvarno stanje stvari s mojim laptopom.Ali malo bi ipak trebali stat na kocnicu i prestat biti skepticni prema proizvodacima koji su novi na trzistu,i shvatiti da svakim danom postaju sve bolji i bolji.Zeko je jos u sumi.A do tad.Vidimo se i lijep pozdrav svima.Jer tko zna sto ce se dogoditi do tad.Mozda forcebook kupi odjel laptopa Hpa,kao sto je sad blizzard kupio studio igara activision..Hehe.A do prije wowa i nije bas bio veliki igrac na tom podrucju.
prestat cu biti skeptican kada forcebook bude ustvario bio brand a ne rebrand...

sisa pusti covjeka vidis da si je on kupio lap koji mu se svidja i super za njega. meni osobno je forcebook smece osim najjeftinijih modela koji mogu proci al samo to...

inace blizzard nije bio veliki igrac? pa nije on ni sada veliki igrac u industriji igara al je prodao starcraft u 4milijuna primjeraka... tako da ak uzememo kad je to bilo i sta je sad wow. onda je wow jos beba...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote