Dakle trebao bi fotoaparat do 2500kn, uglavnom za slikanje prirode (zalasci sunca, slikanje u mračnijim uvjetima)... amaterski I da koji od ovih radi najbolje video zapise?
Evo neki modeli između kojih se dvoumim:
Olympus SP 550 - kolkovidim ima dobar optićki, stabilizaciju slike, 4 aaa baterije, ali nije sd kartica, kolko to igra ulogu
Panasonic DMC - FZ8EG u optimi dolazi s 1gb karticom, kolko sam proučavao na dpreview ima izraženiju (žarku) crvenu u odnosu na ostale, dal se da na ostalima podesti to ili ne? ... kod njega se dobi baterija li ion, pa mi to djeluje ko mana, jer u slućaju da krepa nemam bateriju
Sony DSC H7 - također ima svoju bateriju, a uz to i svoje skuplje kartice, dal to može konpenzirati boljom fotografijom ? LCD izgleda velko, neznam jel tako nisam ga uživo vidio.
Canon Powershot S5 IS - u HG-u dolazi sa 1 gb karticom. 4 aaa baterije , mali mi izgleda lcd, makar kolko če mi trebat i onak sve prebacim odmah na PC.
Fuji FinePix S 8000, ima zajedno najjači zoom i najviše pixela....
E sad, vidim da je Fuji 9600 dobar, al ga je problem nać, zum od 10 x dal je to dovoljno

, dal se isplati dati tolko više love za njega, jer za tu razliku bi mogo uzet memorije
Dali uz navedene modele dolaze i punjači, torbice, trake ... ?
Napišite svaku sitnicu koja vam padne na pamet, može te mi dat i neki review, ali da je na hrvatskom jer mi nejdu baš strani jezici , i bilo bi super ako postoji neka stranica di se mogu vidit slike od tih fotića, a da nisu obrađene i smanjivane