View Single Post
Staro 02.01.2008., 18:49   #41
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor >>>KUKY<<< Pregled postova
Oprostit ces McG al zvucis kao da se totalno izvlacis i kao da si stjeran u kut.
U ovom textu gore na jadne nacine pokusavas pobit njegov tekst, sto ti bas i neide.
Nemam kaj opraštat. To je tvoje mišljenje i ja nemam namjeru uvjeravat te u suprotno.
Citiraj:
Autor >>>KUKY<<< Pregled postova
Zelim reci da kad kupis novi komp, pokrenes neku zahtjevnu igru imas 25 fps-a recimo, neki prosijek. Tih 25fpsa (slazes se valjda) je na granici, po mnogima igrivosti a po meni je neigrivo. Zelim barem 30 fpsa i sto cu sad?
bacit se na OC proca, grafe,rama opcenito cijelog kompa i dobiti zeljenih 30 fpsa ako ne i vise( vjerojatno vise). Ili ovako. Pokrenes crysis na stock konfiguraciji i pokreni ga na istoj samo klokanoj i razlika se i vise nego osjeti, plus sto mi je sam postupak OC-a zabavan, besplatan, jednostavno mi sjeda u dusu
Sve je to jasno i sve ja to znam. Ali ne vidim smisao u clockanju u ovom slučaju četverojezgrenog procesora na bijesne taktove radi dobivanja dodatnih FPSa u neoptimiziranoj igri poput Crysisa kojeg i ti i on spominjete. Clockali od sutra igra bude i dalje neoptimizirana i sramotno (za izdavača i sve koji su radili na igri) je da se na konfiguracijama od nekolko tisuća kuna, mora već u startu raditi overclock, ne bi li ljudi dobili onaj zadovoljavajuć broj FPSa.
McG je offline   Reply With Quote