View Single Post
Staro 02.01.2008., 19:26   #40
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Da, vjerujem da imaš ogromne koristi od clockanja, pogotovo u iznimno neoptimiziranoj igri kojoj za fluidnost FPSa ne pomognu još dva-tri patcha. Ali ajde, recimo da si prodal tu priču, pa onda di si ti točno iskoristil sve te FPSe koje si dobil clcokanjem? Negde na nekom serveru, pa si redom tamanil sve koji su se našli na putu? Ili je to gamer u tebi progovoril i osobno ti je zadovoljstvo krstariti nepreglednim prostranstvima znajući da si s 20-35FPSa, jednostvno gamer kakvog bi svaki klan mogao samo poželjeti.
Oprostit ces McG al zvucis kao da se totalno izvlacis i kao da si stjeran u kut.
U ovom textu gore na jadne nacine pokusavas pobit njegov tekst, sto ti bas i neide.Zelim reci da kad kupis novi komp, pokrenes neku zahtjevnu igru imas 25 fps-a recimo, neki prosijek. Tih 25fpsa (slazes se valjda) je na granici, po mnogima igrivosti a po meni je neigrivo. Zelim barem 30 fpsa i sto cu sad?
bacit se na OC proca, grafe,rama opcenito cijelog kompa i dobiti zeljenih 30 fpsa ako ne i vise( vjerojatno vise). Ili ovako. Pokrenes crysis na stock konfiguraciji i pokreni ga na istoj samo klokanoj i razlika se i vise nego osjeti, plus sto mi je sam postupak OC-a zabavan, besplatan, jednostavno mi sjeda u dusu