View Single Post
Staro 02.01.2008., 16:34   #37
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
OK, prvo, smiri se Duboko udahni i izdahni
Ja sam smiren još od prve stranice. Dok si se ti sav pun entuzijazma, adrenalina i nadobudnosti zdušno našel braniti postupak i korisnost overclockinga.

Citiraj:
Pa procesor nisam uspio dignut preko 3.6 dok drugi isti taj dižu preko 4.0. Npr. momci koji su ispod mene na ljestvici su daleko bolji maheri u OC-u, jer su sa puno oskudnijim hardverom uspjeli postići mnogo veći postotak OC-a od mene.
Čemu si onda opće išel clockati procesor? Jel ti treba za neki zahtjevan posel, za neku igru ti fali određen broj FPSa? Naravno da ne, tvoj sustav je na tvorničkim taktovima dostatan za sve kaj ti treba, ali reko clocka pol foruma, pa zakaj da i ti ne probaš. Na stranu to da nemaš apsolutno nikakve koristi od svih tih dodatnih GHz.

Citiraj:
To ti sve govori, ali ja se stvarno ne zamaram time, za razliku od vas dvoje koji se iz nekog razloga pjenite na mene...
Da, vidi se po komponentama koje si odabral, po već prije spomenutim postovima i temama kak se ne zamaraš s tim. Niko se ne pjeni, već fino kulturno diskutiramo o overclockingu i o tome kak određeni ljudi imaju koristi od toga, dok ti jednostavno nemaš.

Citiraj:
Get a life
Don't B'Negative
McG je offline   Reply With Quote