Tema: CRT TV?
View Single Post
Staro 02.01.2008., 15:25   #47
agm7007
noise freak
Moj komp

agm7007's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ne znam kaj ti sad očekuješ... Da netko dođe i popljuje tog Philipsa zato jer se tebi ne sviđa, onda bi ti srce bilo na mjestu, jel?

Ne vidim da je itko došao ovdje da se hvali svojim tv-om.
Meni je taj Philips super, mislim da bolje od toga nisam mogao proći. HD ready tv sa solidnom slikom na sd materijalu za 4kkn i sad da tražim dlaku u jajetu... Naravno da nije bez mane, ne postoji takav uređaj koji ne bi imao nikakve mane. Ali, stvar je u tome da ako se gleda na kvalitetu slike, za te novce se ne može dobiti ni približno dobar lcd ili plazmu. Ako se ne bude kvario, imat ću ga još 5,6 godina, a ozbiljno razmišljam da na ljeto kupim još jednog za spavaću sobu, ako će ih još biti na zalihama.
Ove stvari koje ti spominješ nisam primjetio. Zujanje je izgleda greška kod te serije, čitao sam dosta na netu o tome, no ja to nisam još nijednom primjetio. Daljinski se meni sviđa, jedan od najboljih i najljepših s kojima sam se susreo, nevjerojatno s kojim stvarim se ti zamaraš... Jedino u čemu se slažem s tobom je onaj demo prikaz pixelplusa, koji mi izgleda kao da je ona strana bez njega pretjerano pogoršana.
Bottom line - preporučio bih ovaj tv svakome ko nema 15kkn za neki kvalitetniji tanki panel.

Još mi samo molim te objasni gdje si naišao na ovo:
Citiraj:
Ne znam kako to ide s čistom HDMI vezom no največa shebana stvar koju ja vidim u slučaju povezivanja putem kompa DVI-HDMI je da je podržana VGA reza 640-480
agm7007 je offline   Reply With Quote