Citiraj:
Autor domy_os
Što onda?  Imam Google (yeah) i vidim gdje se nalaze konektori. Bit će vrlo blizu, ali stat će. Osim toga, što imaš toliko uređaja za popuniti svih 8 konektora? 
|
Hehehe, pa tak sam i ja gledao i mislim da neće stati

Al dobro, možda neću morati stavljati dodatnih 25mm (12cm vent) jer imam dosta dobar vent u blizini (čitaj - 250mm na boku kućišta

)
Nego istovremeno gledam i cooler za proc, i dobio od frenda ponudu za Scythe Mugen (ex. Infinity) za 245 kuna - NOV!!

I rekoh mu da sačeka, da izmjerim prvo, i skužim ne stane.. Počeo sam plakati skoro! I onda se još sjetim da sam čitao i ovo !
Citiraj:
Autor mymoon
širina 217 mm mjereno od zadnje stranice kućišta prema HDD, na mojoj grafi s1 svojom zadnjom stranom gotovo dodiruje kućište kod dvi konektora.
visina 37 mm mjereno od pcb-a grafičke kartice, ja imam gore 120mm vent, znači + 25mm. imaj na umu da vent ne pokriva cijelu površinu s1, nego nešto više od pola ukupne "širine"
dubina 165 mm mjereno od matične ploče do vrha s1
|
Nakon tog sam bio kao..

?!
Al sam onda već poludio, uzeo šarafciger i rekao nećemo mi to tako! Krivac je bio taj 250mm vent na kućištu (3.5cm dubine, u kućištu, vidi ovdje jer nemam bolju sliku -
http://sklep.madtech.pl/go/_info/?id=20300 ) pa sam fino skinuo ga, zašarafio izvana skupa sa maskom, čak ni ne izgleda jako ružno

I sad stane i Mugen i Accelero S1
Što se tiče SATA portova - ne trebam ih sve, ali su neki sa jednog a neki sa drugog kontrolera, a to mi je onak polubitno.. no nakon što sam skoro ostao i bez opcije da stavim Accelera i bez opcije da stavim Mugena, sad sam odmah fleksibilniji

Neću više ništa prigovarati, nek imam i samo 2 SATA porta, samo nek stanu oba coolera unutra

I naravno da nabavim oba.. evo Mugena sam riješio, sad samo rješiti problem Accelera S1 jer ga izgleda nigdje nemaju

Frend mi ovog Mugena dofurava iz Poljske, i tam Accelero drže u sto dućana - al nigdje ga nema na stanju! Ima S2, X1, X2.. al ovog nigdje, i nitko ne zna kad dolazi

Mislim da je to problem prelaska sa rev1 -> rev2, pa ih trenutno nigdje nema dok ne krene rev2 u distribuciju...

al bumo se strpili, valjda dođe uskoro
EDIT: bolji link za vent kućišta