View Single Post
Staro 02.01.2008., 12:53   #19
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Kod mene ista stvar i to je normalno, nažalost. Iz iskustva mogu reći da je to napajanje smeće za sve one koji traže tišinu na prvom mjestu, a možda i pouzdanost - neki dan sam imao cirkus s njim. Par sati nisam mogao uopće upaliti komp dok nisam 47 puta ukopčao/iskopčao kabele. U isto vrijeme je sve bez problema radilo s Fortronom 350 W. Onda odjednom proradi pa krene cvrčati kao da imam 15 cvrčaka u sobi pa prestane pa krene opet... Sad 2-3 dana radi kako treba i zacvrči samo kad ga lagano dodirnem/lupnem, čak i kada je isključeno iz mreže(!!!). Ludilo, nema što...

Danas jednostavno za male novce ne možeš kupiti vrlo tiho/nečujno napajanje. Lega ima Corsaira HX620W i postane vrlo tiho tek kada ga se optereti jačim komponentama, a inače zuji kad nije ništa spojeno na njega.
A nigdje ne pričaš za ono sranje sa TV karticom (iako nismo 100000% sigurni da je do napajanja).

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Vent se vrti sporo, ali se čuje u 3 pm, ležaji su u velikoj banani... Ako ga usporedim sa Sharkoon System Fanom S od 120 mm, na sličnim okretajima je jedno 5 puta tiši, a čak i na 12 V što je oko 1000 rpm ne može nadglasati ovog u Corsairu.
Ti više nisi mjerodavan da pričaš o tišini pojedinih komponenti