Evo ovak ja koristim taj forcebook diablo vec od 7 mj..Laptop jos uvjek radi prfektno,bez ikakvih problema.Decki iz hga stavljaju unutra Geilovu,procesor se uopce ne grije,ko neki glupani koji nikad ni nisu imali taj prjenosnik u rukama tvrde.Istina je da imaju malo losije kuciste i tipkovnicu,ali hej ljudi,ostale komponete su super,a sto vise ultra-brutalno,jos dan danas jake.I to za prihvatljjivu cjenu. Ni jedna igra na full detaljima ne steka.Pa cak ni Crysis!!!!!!A programi katiya ili Auto CAD takoder rade puno,ali puno bolje nego na ostalim racunalima.I da jos jedna stvar.laptop je izuzetno tih,display je ultra dobar.Ima cistiju sliku nego mnogi drugi.Pa onda vi tako veliki protivnici forcebooka,a naravno samo glasine zadrzite svoje hpeice i toshibice ili nest trece,a ja ostajem na forcebooku.I da jos jedna stvar,ovo mi je 9 laptop po redu kojeg posjedujem,od hpa(raznoraznih modela) pa do gericoma i toshibe.A radio sam s malom miljom njih,kao serviser.I da decki,pa mislim da bi vec bilo krajnje vrijeme da se ostavite malograđanskih sranja ili ostalih gluposti kad vecina vas vozi korejance,japance ili ne druge automobile i veoma ste zadovoljni njima,a do prije par godina lomili ste jezik da je to najvece sranje koje moze biti.Mili,ajde odrastite.P.S. Nista osobno.Svima,sretna i veselija nova 2008. g.!