View Single Post
Staro 02.01.2008., 09:29   #3
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
LOL @ 'pljuvanje'

Misliš to zbog onog topika / moje reakcije kad sam tražio proc pa dobio savjete koje nisam ni tražio ili misliš opčenito u stilu 'preporučavam opciju koja mu sigurno nije dovoljno dobra' ?
Nego tko kaže da nema spužve u kučištu ....ima toliko spužve da cijela stvar izgleda skoro ko punjena plišana životinja :P
Šta se tiče kupovine istog napajanja ....gledam što se desilo s ovim pa nebi to htio i s novim. A stvar je u tom da kako vrijeme prolazi to biva više izraženije. Najradije nebi ništa kupovao jer nije to ništa zvučno stravično kao što imam dojam čitajuči reakcije raznih 'šišmiš-ljudi' ovog foruma na taj fenomen , no sama promjena zvuka napajanja me pomalo brine u kontekstu da nebi u budučnosti 'prdnilo' i potegnulo neke stvari s sobom.... :-/
Za napajanje s ventom sam otvoren međutim mislim da to nema smisla u ovoj novčanoj klasi koju gledam.
Deltu - taj specijalni spominjani model sa 2 raila je nemoguče nači a šta se Fortrona tiče ,bilo me zanjelo ovo doba opče rastrošnosti pa sam se odlučio počastit s normalnim napajanjem koji bi bio smješten na normalni način a lurkajuči po forumu sam dobio dojam da se 350w/400w spominju u nekim kontekstima: jeftino / dobro /tiho.

Osim što sam se pri kupovini osječao ko luđak zbog:

Treba mi PNF verzija !
Jel to PNF ?
Hoču PNF !
Jel tu piše PNF ?
Treba pisat PNF!!

...osječao sam se ko idiot kad sam to spojio jer sam mogao znat i bolje da je 'tiho' subjektivna stvar. Bilo mi je dovoljno 2 min da uštekam staro napajanje kad se oglasio vent od ovog novog.....Jer na taj ton mi je mozak više naviknut nego što je na šuštanje zraka kod tog Fortrona....a za to šuštanje mislim da je največi problem kod svega te da se previše pažnje usmjerava na ventove same po sebi....Zato su mi pomalo besmisleni svi modovi i mjenjanja ventova boljima/tišima kad opet ostaje da taj zrak tuče i prolazi kroz nekakva rebra koja mora ohladit....

Tako sa sam napajanje vratio jer sam sretniji s mojim :P

A bek tu topik. 12 cm vent ne mora značit plosnata hladila. Pogledaj samo baš tog Fortrona.

No nema smisla da do takvih zaključaka dolazim sam - trebaju mi hintovi na nešto određeno jer zamisli da dođem u dučan s "dajte mi sva jeftina napajanja" držeči lampicu u ruci jer želim virit u svakog " jer mi trebaju ravna hladila"