Iako sam pristaša pristupa da treba kupovat novo ako radi staro kad se radi o kompu, u zadnje vrijeme razmišljam o zamjeni napajanja.
Sudeči po zvuku trenutno koje imam je na putu da ode kvragu...
Mislim, i ispočetka se tu čuo ton popularno opisan kao cvrčanje no iako ni sad to nije stravično sada nije potrebno 'načulit' uho na komp da bi se isti problem čuo ....a ja sigurno ne čujem bolje / upravo suprotno trebao bi mi se mozak naviknit na tako nešto....
uglavnom problem me smeta čak toliko toliko da bi prešao preko vlastite škrtosti za ulaganje u komp i kupio napajanje
Pošto sam naviknut na to da nemam vent na napajanju to bi sigurno zahtjevalo veči novac a toliko me baš ne puca ovo blagdansko sveobuhvatno trošenje ....
Tako da sam u biti dpošao do ideje da zašto nebi iskoristio provjereni sistem i smjestio novo namajanje naopako na kučište te namontirao postoječa hladila s trenutnog na novo.
A za taj postupak mi treba neko napajanje koje ima hladila koja su na vrhu ravna da bi nešto mogao iskemijat....
Da bi se lakše shvatilo na što mislim evo
slikica a i
topik kako je do tog došlo ako netko želi...
dobrodošla su sva iskustva /hintovi za jeftine modele koji imaju kompatibilna hladila.....