Citiraj:
Autor Neo-ST
|
Nemam kaj stati, živimo u vremenu u kojem je ritam života brutalan i tehnologija napreduje svakim danom sve brže i brže, pa ti uhvati korak ili ostaješ u zaostatku nekolko milisekundi. Da, fino si primjetil da se ljudi natječu u obaranju SuperPia, ali opet tebe na Top10 nema. S tim da oni za razliku od tebe znaju kaj delaju, neki od njih imaju rekorde po međunarodnim ljestvicama, a neki od njih dobivaju masne pare ili hardver za svo to clockanje. Dok ti to radiš čisto radi toga jer je clockanje zgodno, pa se malo ubije vrijeme, pa imaš osobno zadovoljstvo. Ali nema te na ljestvicama, nema međunarodnih priznanja clockerskih zajednica, nema para, nema hardvera. Ništa, samo osobno zadovoljstvo. A priznaj, sav taj adrenalin, sve te silne (mili)sekunde, brutalna mašina u potpisu, samo te vuče da tim clockerima pokažeš zube - ali čemu kad ne znaš clockati.
Citiraj:
Autor Neo-ST
a s druge strane se trudi obarati SuperPI rekord, dok ti misliš da bih ja tu procesorsku snagu iskoristio za qrčenje nad SuperPI rezultatom, a ne smeta ti kad Bubba to radi.
|
Ne mislim ja da bi se ti qrčil sa SuperPi rezultatom. Znam da se bi, jer ti profil, postovi i teme u njemu to govore. Istinbog nije ni qrčenje loše, kad imaš znanje i od kolega clockera prizanti rekord ili dva. Bez brige, ne trudi se
Bubba oboriti nikakav rekord. Njegov procesor opće nije clockan, a ja sam ti samo za primjer stavil njegov post. Čisto da vidiš kak neko ko nema interesa za clockanje i napikavanje 501 opcije, može u svega par minuta, srušiti sva nadanja i mukotrpan rad jednog clockera poput tebe. Čemu onda da se zamaraš bezveze, kad si odma u startu bacil u vjetar svo to osobno zadovoljstvo, a ~8.4 sekundi ti ostavlja gorak okus.